Co wchodzi w skład pieczywa?
Najlepsze pieczywo to te, które powstaje wyłącznie z naturalnych składników

Mąka
absolutna podstawa wypieku

Woda
spaja składniki, bez niej ciasto by nie wyrosło

Sól
dodaje nie tylko smaku, ale decyduje o właściwościach pieczywa, bez niej byłoby twarde i gliniaste

Zakwas
odpowiada za rozrost ciasta, dostarcza wielu cennych składników odżywczych, jest naturalnym konserwantem

Drożdże
sprawiają, że ciasto jest lekkie i wyrasta oraz ma wspaniały zapach
Najwyższa jakość naszego pieczywa
To właśnie na niej zależy nam najbardziej!
Dlatego technologia powstawania pieczywa jest w pełni kontrolowana. Dzięki temu składniki chleba są najwyższej jakości i pochodzą tylko od sprawdzonych dostawców. Nadzorowi podlega również cała produkcja, co gwarantuje powtarzalność i bezpieczeństwo procesu.
Dodatkowym potwierdzeniem stałej wartości naszych produktów są certyfikaty krajowe i międzynarodowe, za sprawą których konsumenci otrzymują pełnowartościowy wypiek powstający w zgodzie z najlepszymi praktykami.


Kontrola jakości
Weryfikacja procesu
Gwarancja powtarzalności
Certyfikaty jakości
Zobacz nasze materiały edukacyjne dotyczące pieczywa
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat pieczywa? Poznaj opinie Katarzyny Błażejewskiej-Stuhr – eksperta ds. dietetyki klinicznej
i psychodietetyki.





Poznaj nasze produkty
Najlepsze pieczywo jest chrupkie, pachnące i z naturalnym składem
Chleb creapane grande z dynią

Sandwinni pełnoziarniste

Bułka ziemniaczana

Bułka orkiszowa na kamieniu

Półbagietka w stylu hiszpańskim

Bułka z pradawnej odmiany pszenicy

Ciabatta jasna

Bułka PANINI z mąką Graham

Rustykalna Ciabatta

Chleb rustykalny premium na kamieniu

Chleb drwalski Fintes®

Chleb nowodworski z maślanką i makiem

Bułka przeziarnista
















Międzynarodowe normy bezpieczeństwa i standardy dotyczące pieczywa
Dzięki dopracowanym i kontrolowanym procesom gwarantujemy najwyższą jakość naszego pieczywa








